Wilujeng sumping di websitena simkuring. Website nu khusus di sayogikeun kanggo numpahkeun aspirasi, perasaan, ide sareng sagala kegiatan simkuring baik dina bentuk gambar, musik sareng nu paling penting tulisan. Naha tulisan penting pisan? kumargi simkuring teh males pisan dina urusan tulis menulismah, maklum simkuring teh teu aya bakat kana urusan tulis menulis mah. Jadi ieu website teh itung-itung kanggo belajar🙂.

Mugi-mugi ieu website/blog teh selain berguna pikeun simkuring oge berguna pikeun urang sadayana khususna nu parantos ngaluangkeun waktos singgah ka ieu website. Hatur nuhun kasadayana diantos kritik sareng saran ti aranjeun.